Jetta-konserni

Jetta-Konserni on mekaaniseen puunjalostukseen erikoistunut perheyhtiö. Konserniin kuuluu sahausta ja jatkojalostusta harjoittava JET-Puu Oy (perustettu 1976) ja suurelementeistä valmistalopaketteja toimittava Jetta-Talo Oy (perustettu 1981), joka on tällä hetkellä yksi maamme suurimpia toimijoita.

JET-Puu Oy on erikoistunut palvelemaan kotimaisen talo- ja rakennusteollisuuden tarpeita. Sahauksen lisäksi yhtiö jatkojalostaa merkittävän osan tuotannosta. Tuotteista osa menee konserniin kuuluvalle Jetta-Talo Oy :lle, muille talotehtaille, rakentajille, tukkuliikkeille ja vähittäismyyntiin sekä vientimarkkinoille. JET-Puu Oy työllistää noin 30 työntekijää.

Jetta-Talo Oy on profiloitunut yksilöllisten korkealaatuisten talopakettien toimittajaksi. Talopaketit valmistetaan suurelementeistä, jotka ovat valittavissa passiivi- ja matalaenergiarakentamiseen. Jetta-Talo Oy työllistää Perhossa suoraan noin 80 henkilöä sekä välillisesti alihankinta- ja kuljetustehtävissä 5-10 henkilöä. Jetta-Talon oma asennusorganisaatio työllistää valtakunnallisesti n. 20 henkilöä eri puolilla suomea.